hai mommies.. sy nk tny klu mkn iberet folic ni xpyh mkn ubat asic folic yg klinik bg dahtu yer,?!

iberet folic

hai mommies.. sy nk tny klu mkn iberet folic ni  xpyh mkn ubat asic folic yg klinik bg dahtu yer,?!
22 Các câu trả lời

Sy pn mkn iberet jugak,tp ni nk masuk anak keempat baru tw yg ubat ni kene mkn mse perut kte kosong biar ubat mnyerap kata doct,,sblm ni sy mkn lepas makan,,tp lepas doct bg tw mkn mse prut kosong trus sy xbleh telan pape lg,,mkn mcm2 akan kluar smua blik

5y trước

Puan boleh tukar untuk makan iberet sebelah malam.sebelun tidor..boleh juga makan iberet dengan minum air sunquick.

Dah makan iberet tak perlu dah 4 sekawan tu puan..saya dulu makan iberet juga.tapi say makan malam.sebelum tidor.makan ubat dengan minum air sunquick untuk lebih cepat penyerapan.selain buat hilang rasa loya 😊

4y trước

Vitamin C tu pun x prlu mkn ker sis..sbb sya pun dktr bg iberet ni

Sye mkn iberet ni dri 2weeks preggy smpai skrg 23weeks.. ubt dri klinik x penah mkn pon..hihik..just amalkan pil iberet ni je shri sbjik..alhamdulillah hb ok.. 13.5, then 12.5 then 11.5 then 12.5

2y trước

Hai mommy, bila blh start amik iberet ye? Saya 5 weeks dah mula mkn iberet, sesuai ke? Risau pula takot silap step Belum jumpa doc lgi, tp saya pilih iberet utk ganti acid folic biasa

Sya mkn iberet jg, xpyh mkn folic acid smua tu lg tp u brpa mgu? Mmg doc suggest iberet ka? Atau beli d luar?

Nurse sya syorkan iberet. So just makan iberet. Sbb smua da ada dlm satu tablet

Folic acid makan Masa 1st 3 bulan preggy.lepas dri 3 bulan,nurse bagi makan obimin.

Saya minum ubat ni...langsung xda bau dan x perlu mkn ubat banyak...😊

5y trước

X gemar**

Sy mkn iberet dr first pregnancy n xconsume yg lain dh

5y trước

Saya makan sebiji sehari sebelum tidur.

Iberet ni dah Complete Sumer nya tak perlu makan yg lain dah.

Kalau dah mkn iberet, yg lain x perlu. Misi kk yg ckp.