Iberet folic

Hai ibu2 nak tnya kalau tak hamil blh ke mkn ubat iberet folic tu?? #bantusharing #seriusnanya

4 Các câu trả lời

Sya ambil iberet folic sis . Nurse dah tk bagi dah ubat kalau kita makan iberet folic tu . Sebab 500gm / 1 biji dah cukup untuk satu hari .1 biji Iberet folic ni ibarat kita telan semua ubat yg nurse suruh telan hari2

4y trước

sblm prgnat ke sis mkn iberet tu atau dh prgnt bru mkn?

Tp sy dulu beli set kesuburan shaklee ni. Sy makan b-complex suami makan GLA. Sy jenis period tak teratur jd kami try ja heheheh

Kalau ada masalah hb low boleh ambil. Kakak sy belum kahwin tp ambil iberet sbb hb low

4y trước

Sama2 sis. Heheheh iberet ni mmg x sedap sikit 😅 bila makan loya kadang2 jd sakit perut sampai jd gastrik. Nanti sis try pegi balik farmasi tu tanya mana tau boleh lelaki makan

boleh..sy ambik sblm pregnant dgn skrg pregnant still jugak cont. ambik