Air ketuban

Hi all. I just wanna ask, last week air ketuban sy check dekat klinik around 15, latest is 12 which is today (ni check di kk). However sy kene refer hospital bcs of movement baby, ckup je cuma nk tgu 10 kicks tu lambat dlm 7-8pm baru ckup. Doc pakar scan tiba2 air ketuban saya 7. 12 to 7.. saya xtau mana yg betul. Ada anyone yg ada experience mcm ni. ? Tiga doc scan, first doc scan it was 7, sec doc scan 12 pula, third doc (pakar) scan 7 balik. So? Im confused. Which one yg betul

1 Trả lời

sy pun dulu ketuban kurang.gi klinik nak scan 4d tak dpt sbb tggal 7 je, x dpt tgk muka baby. g hospital ptg tu doktor check dah naik paras normal. doktor ckp mgkin pg baby x kencing lg..tp kena tahan wad 3 hr masa 8 bulan tu doktor pntau. ikhtiar jugak la mkn tembikai byk2, minum air masak byk nk bg normal balik ketuban.

5y trước

Alhamdulillah