Air ketuban.

Hi all. I just wanna ask, previously air ketuban I check dekat klinik around 15, lastest is 12 which is today. However i kene refer hospital bcs of movement baby, ckup je cuma nk tgu 10 kicks tu lambat dlm 7-8pm baru ckup. Doc pakar scan tiba2 air ketuban saya 7. 12 to 7.. saya xtau mana yg betul. Ada anyone yg ada experience mcm ni. ?

1 Trả lời

Puan dah berapa weeks? Saya haritu air ketuban sy 5. Tendangan baby agak slow. Dan doktor terus tahan ward.

5y trước

Minggu 37? Sama la dgn sy hritu. Kt kk 12 cek kt hospital 5. Terus doctor x bg blek. Puan elok brsiap2 terus dn ke hospital. Ke puan dh cek kt hospital? Doctor kt hospital tak warded kn puan ke?