Headache during pregnant

I skrg pregnant 10w , masa 7w doc ada bagi Duphaston untuk kuatkan rahim since i pernah bleeding, masuk je 9w i mula rasa sakit kepala.. ada tak mommies kat sini ada experience sakit kepala masa pregnant? Boleh share tak, tqq ☺️

1 Trả lời

Masa appointment dgn doktor nnt cerita pdanya.. Mungkin effect dri ubat, mngkn kne tukar ubat.. Tapi kalau bkn ubt ada jga yg kne mcm tu.. Lain ank lain pembwakannya... Tapi x lama tu akan hilang.. Insyaallah..