Ubat Kuat Rahim

Hye mommies out there. I need help. Aritu I keluar drh brownish mcm last period tu and I met my doc. she gave me ubat utk kuatkan rahim. msa scan tu pn dia ada tnjuk laluan rahim I ada bleeding skit2. But now here I nk tnya mommies yg pnh mkn ubat ni, dia mmg akn buat perut kta sakit ke?

1 Trả lời

hi... i believe it is duphaston. banyakkan rehat , kurang berjalan, jgn duduk bercangkung, jgn tolak perabut2, jgn banyak tunduk2... ini yg doctor bgtau saya. jgn terlupa makan folic acid. all will be alright. dont be stress.