Hi Mummies ❤️

I nak tanya usually kalau baby (1 tahun 6 bulan) sakit perut berlarutan 2 hari what do you guys always do? Dah pergi klinik dah, Dr. bagi ROS. Td saya check perut masih kembung lg and berak pun air. Anything please. Cara dulu dulu pun I nak tahu juga. Thank you Mummies. Xoxo ❤️

1 Trả lời

Sy bg ank mkn kentang, sbb ank sy xsuka pisang..klau ank sis mkn pisang, bg je pisang n kentang..nnt najis dia akn start keras

5y trước

Arini dh nak start bg mkn pisang or kentang ✌️❤️