due 16dis 2020

i nak tanya mommy2 kat sini..ekot due yg nurse bagi dkt i..nurse kira ekot tarikh first period i 11mac..i last period bln3 so bln4 clear xda period trus smpai skrng..mmg btl kah kiraan mcmtu..i keliru..sbb 11mac tu mmg i period keluar darah byk kot 3 4 hari..now bby 12mggu 2hari..hmmm

1 Trả lời

due date yg nurse bg itu ikut saiz baby. bukn period. since baby dh 12 mggu, mengikut jangkaan nurse by December die dh ckup tumbesaran dia utk dilahirkan. sush ckit sis nk paham knp ikut umur baby instead of period. kne tye nurse/doc