pregnant ke tak

hi mommies, im a mother of one. baru berusia 11 bulan. i consume norriday, and my last period is on september. i contemplating if i should buat pregnancy test ke tak. since i makan ubat kan. hmmm ada tak mommies yg ada pengalaman mcm i? period tu mmg lambat ke mcmana?

5 Các câu trả lời

selain makan ubat awak ada buat double triple protection semasa bersama. atau awak hnya bergantung dgn ubat perancang sahaja. if bergantung dgn ubat sahaja still ada change utk pregnant. sbb apa2 perancang hanya 99% je berkesan. 1% tu still boleh pregnant. nak tau cuba la check awak. upt sahaja ada jawapan tu.

11mo trước

most wc dear. jgn risau awak tak ke seorangan ramai mommy mcm awak. pregnant jarak dkt. sy pon pregnant jarak dkt. sekarang ni yg sulong 2tahun++ yg 2nd masok 9bulan+

Sy pon anak baru 11 bulan, last period 2/10/2023 .. check upt || line .. huhu sy merancang sendiri, dan salah sendiri jgk sbb xbetul2 jaga .. nak pergi klinik pon takut, takut kena bleter .. dah la czer😂

10mo trước

hahaha takpe sis. ckp dgn nurse tu rezeki, takleh tolak 🤭🤭

Pengalaman saya makan noriday, setiap bulan datang haid. Better buat UPT puan.

11mo trước

baik, tq jawab ☺️

Hi sis, nak tanya, da buat upt ke?

10mo trước

dah sis, saya check negative

sama