Baby food utk staycation

I nak staycation kat hotel KL utk 3 hari. Baby sye 6 bulan. Mcm mne nak bekalkan baby food atau prepare ? Atau ade cara lain mommies? Bgi tips pls

2 Các câu trả lời

Cara mudah u beli ready to eat food. Beli yang local punya sebab local no salt/no sugar product. Plus 6 bulan is just an intro to solid food. Milk intake is still number 1. Kalau u nak masak sendiri, bawak yang essential je sebab nak prepare 6 months old baby food tak renyah. Easy peasy 🤭

Sekarang ada juai babyfood jenis serbuk tu sis… dalam bekas kecik2… Jenis tu senang bancuh jaaa