preggy 7 week

Hi all.. i baru preggy 7 weeks. 1st pregnancy.. minggu ke berapa kena pergi jumpa gyne? Dah 3 hari i rasa sakit pinggan.. tadi when i sneeze rasa pain tajam di belah kanan lower abdomen.. after while i ada brownish discharge.. is it normal?

1 Trả lời

Better pergi secepat mungkin.bukan nak menakutkan awak tapi kalau ikut pengalaman saya,sakit pingang macam period means keguguran..tapi awak punya tak tau lagi la...its better u go to kkia secepat mungkin.harap ini dapat membantu.

5y trước

Hari ini pun sama ada discharge sikit with pain