worst cramp pain every 15minutes once

7weeks 5days.. first baby Lower abdomen sakit sangat, every 15minutes ada pula sakit tu... pusat+lower abdomen+pinggan+kaki.... Biasa ke sakit cam ni... As sive like period cramp.. tapi sakit tu lebih from the usual cramp tat i used to have...

4 Các câu trả lời

7weeks 4day... worst cramp n bleeding... day 5th, baby gone. Worst time ever felt in my life. Wish you n baby within the Almighty protection. N by any means, I pray none of momy should experience what I had been through. ..

Sy pon rasa masa awal pregnant haritu. Sekarang takde dah. Hehe

5y trước

Sure... ltr nak gi jumoa doc... thank u sis... 😊

Jumpa doktor sis.. moga selamat semuanya

Sy rase kejap2 je.. Rasa bdn ada angin..