Czer

Hi! I baru bersalin czer semalam. Pagi ni hospital bagi spagetti untuk breakfast. Boleh makan ke? Boleh share tak apa yang boleh dan apa yang takboleh untuk czer ni

1 Trả lời

Tak boleh makan lg sis , sis kena makan yg lembot2 ja dulu . Mcm moi kosong . Kalau roti & milo panas okay . Hospital mmg akan bg ja kita makan apa2 pn . Hati2 sis , czer tu nnti takot luka lambat sembuh .

5y trước

Lahhh tapi I dah makan sikit spagetti tu tapi sikit jelah. Lepastu I makan roti coklat