bersalin hospital ampang

ad yg boleh share pengalaman bersalin czer kt hospital ampang baru²ni x????

6 Các câu trả lời

sekarang musim covid. government banyak hantar pesakit bukan kes covid ke hospital swasta. melainkan ada risiko time pregnant baru dirawat kat hospital kerajaan.

Hospital Ampang dah tukar status hospital covid semua ibu mengandung refer ke hkl atau hukm sekiranya kedua hospital penuh kena bersalin di hospital swasta

hospital ampang sekarang tak terima ibu mengandung. Maybe boleh refer ke hukm?

maaf puan sy tiada pnglmn brsalin d sana..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

hospital ampang hanya untuk kes covid sis

insyallah hosptl hkl