5 weeks scan

Hi. I ada scan time 5 weeks. Dr kata xnmpak pape lagi sbb awal lagi. Ada ke experience yg sama dgn I?. Biasanya baby btl2 nmpak week brp ye.

13 Các câu trả lời

Kalau x pernah ada history miscarriage sbaiknya scan tunggu 9weeks atau 2bln miss periode.baru boleh nampak janin dan heartbeat,Save duit lagi kan.

Some doctors doesnt want to zoom to close in 5 weeks. Next 2 weeks should be able to see the baby. Stay positive :)

Sy sekarang 4 weeks dah nmpak Setengah orang lepas 7mggu baru nampak Akk tggu lah lagi 2mggu Dah check darah kew

Dia nak bagi suprise la tu mcm sya cuma tau jantina lepas besalin doktor bagi tengo.. omg I missed that moment

Saya 6 week scan pun tak nampak apa. Nampak kantung baby je. Awal lagi sis..

Sye scan 5w nmpk kantung je. 8w ke ats mungkin bole nmpk janin da. Terpulg pda bdan. Kdg xsme

Saye 6 week pun blm nampak ap2 Doc kata nanti cek lagi 2 week lagi

Sama.. Blum nampak apa2. Scan sbb excited 🤗

awal sangat tu baru nampak kantung je. 8 minggu ke atas ok.

10week bby day nmpk n jantung bby da gerak

5y trước

Period alhamdullah setiase teratur