posisi tidur

Hye..sy dah 20 weeks..apa posisi tidur yang sesuai ye..sebab sy langsung tak selesa tidur belah kiri atau kanan..sekarang saya tidur di kerusi malas je..boleh ke? Ada kesan sampingan tak?

2 Các câu trả lời

tido je atas katil...tinggikan bantal kepala..bia tido mcm menyandar sikit..jangan tegak sangat..in shaa Allah senang nak lena..bilaa dah lena tak sedar dah pape..hehehe

saya rse lg penat sis. sis dh cuba letk bantal support kt belakng mse mengiring x? cuba la. saya suke