pantang

Hye...nk ty mummy² smua brpantang brape ari?da boring...rasa lma sngt nk hbskn tempoh pntang ni...sy brpntang ari ke 29 arini n brsalin czer...

23 Các câu trả lời

Sy pon bersalin czer jgk pantang hari ke 29 jgk.. Mmg bosan pantang duk kira hari je.. Hehe.. Xpe xlama dah..

5y trước

Huhu x lama dh...

Ye..kdg pantang menjemukan.. Rajin2 la buka infor kesihatan baby.. Sure byk mengisian ilmu ..n u tak akan rasa boring.

5y trước

Tq sis

Ingt kan normal..czer x dpt laa, mmg kene abiskan 44 or 60 hari. Kalo x lmbt luka czer nk baik. Memudaratkan badan nt.

5y trước

Tq sis ats info..

pantang btol2 nnt menyesal sis...skrg x rs...x pe... enjoy pantang ok...effect akan rsbile dah umur 40an

5y trước

Ok sis...tq info..

Berpantang bersalin normal 44 hari. Berpantang bersama 3 Bulan (suami suruh).

5y trước

Tq info sis

Ceaser ni kene lebih lama...makan bulan sis...luar nampak ok...dlm kita xnampak

5y trước

Yup

Sy emergency czer, pantang 44 hari tapi pantang ais dan pakai bengkung 100 hari

4y trước

Sis..salin zcer boleh pakai bndung ek..ke tgu Luka tuh betol kering ke mcm mne..

Full 44hr..tp mmg enjoy Ms pantang esp lauk pantang..best je rs...

5y trước

Awl² ok je...bila da byk ari yg jemu tuh...huhu

Day 31 , boring sgt2 😆 dok mlayan drama korea je lah .

Pantang 44hri..tapi kalau czer kena jga btl n pantang btl2

5y trước

Tq sis..