Bedung dan barut bayi

Hye warga #the_asianparent .. mitos ke fakta ya berkenaan bedung baby kalau xbedung nnti baby jln kengkang ?? Musim panas ni ksian nk bedung baby .. dan barut baby pula ,ibu² guna sampai bila ya . . #SeriusTanya #ingintahu

16 Các câu trả lời

masa musim panas saya pakaikan barut je dgn pampers pastu bedung separuh je , fungsi bedung ni untuk moro reflwks je x de kena mengena dgn kengkang , barut pakai ke x tak ada kena mengena kalau x pakai masuk angin , nak pakai boleh x nak pun tak apa 😁