36 Weeks

Hye semua...smlm sy ada appointment utk scan, doc.nk tengok samada kepala baby dh pusing ke bawah @ belum. Alhamdulillah semuanya dh dlm keadaan baik kata doc...sambil tu sy pon terus tanya samada dh nmpk ke belum jantina bby sbb dr awl msih xnampak2 tiap kali scan, semalam doc ckp xberapa clear juga tp nampak V seakan mcm bukan telor. Siapa ada pengalaman mcm sy ye...sbb sy dh ada 3lelaki sekarang ni...

1 Trả lời

Allahu akhbar. Baby malu ya. Haha. Macam mana puan prepare utk brg baby? 😂

5y trước

Sy mmg dr ank 1st tiap kali scan xpnh nk nmpak doc.ckp...so sy beli brg pon yg unisex je, xpnh la bli pink2 tu sume sbb takot kua2 bby lelaki kn 🤭