mom preggy

Hye semua...apa khabar semua ibu2 yg cantik.?saja nk share ng ibu2..bln 9 thn lps...saya diuji ank meninggal dlm kandungan semasa usia 5 bulan..sedih hanya Allah jer yg tahu...and Now..alhamdulillah awal thn baru dpt berita mengandung lagi...cuma kali n alahan skit...plg teruk x leh bau suami...sib baik cik somi faham...

6 Các câu trả lời

Maaf sis nak tanye..macam mana sis tau baby meninggal dlm kandungan..maksudnya..ade turun darah ke atau rasa kelainanan..maaf ye tanye..sbb banyak jugak dgr kes baby meninggal dlm kandungan..risau pulak

5y trước

Masa pergi checkup kandungan kat klinik..and doc ckp xleh nk detect jantung baby...

Tahniah sis... Bleh tau brpe lame yé sis pantang lpas keguguran 5 blan tu... Saye pon Bru lpas Kguguran Di usia kandungan 5 blan...

5y trước

Lebih kurang 4 bulan pastu lekat yg skrg n

Mcm mana blh meningal ye sis?? punca dia ap ye??? Takut pulak dengar cm nie

Alhamdulillah tahniah sis..jg dri bebaik ea😉

Tahniah sis. Harap ada rezeki sis kali ni ya..amin

5y trước

Amin insyaAllah

InsyaAllah terima kasih darl.