Ingin tahu..

Hye semua.. saya nak tanya.. mengandung 13mggu dah boleh cucuk vacine ke?? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

Latest guideline 12 minggu ke atas dh boleh vaksin. Pergi je tmpt vaksin tu ada jumpa doktor jgk. Klu ada apa apa nk tny ke, nk cerita medical history klu was-was pun blh buat masa tu. all the best ☺️

latest update as early as 12weeks dah boleh amik . tapi depends ikut masing2 and nasihat dr masing2

14 minggu ke atas boleh ambik vaksin sis..