Alahan sampai bila hilang

hye semua... nk tanya laa kann , korang semua start alahan dari minggu ke berapa n smpai minggu ke berapa ? n kalau tk keberatan boleh share tk alahan mcm mne ????

1 Trả lời

start 9w sampai skarang 15w 😅 ternanti sgt bila nk hilang

5y trước

bau mknn ok.. bau tumis2 x ok.. terutama masak sambal.. pastu alah toilet, nk buang air, nk mndi, nk gosok gigi semua seksa.. bagai d jolok2 tekak ni.. haahaaa.. baru pegang tuala nk mndi, dye dah mual2 da.. 😅 skarang x suka bau sabun sndiri, kalau suami mndi, kne ttup hidung.. padahal sabun tu yg d pakai selama ni.. erm trpaksa pakai sabun lain.. huuhuuu..