Produk muka.

Hye semua..and assalamualaikum..nak tanya ibu2 kt sini pakai produk apa ye masa hamil..muka sy skrg teruk sgt..naik jerawat pasir, jeragat and kulit muka kusam sgt..

18 Các câu trả lời

Hahahah kan... Sy x pnh bjerawat,bjeragat abeh 1 muka breakout msa kandungan bawah 3 bulan sy guna pncuci muka biasa sy pkai je bioessence tp lepas 3 bln muka ok dh.. Sbb mula2 aritu pmbawakan je.. Dont wry sis.. Klu jerawat trok try guna nixoderm.. Ade jual kat guardian n farmasi.

5y trước

Yeke..ok2..sy try tgk..sy skrg dh 4 bulan lebih dh..still x ok..makin bertambah..thanks ya

Saya pakai produk herba. Alhaura beauty. Takde bahan kimia bahaya. Selamat tuk wanita hamil mcm kita. Saya da 3 thun lbih pakai. Dr jrwt baju benanah skrg alhamdulillah. Kalau nak cari alhaura beauty, boleh cari saya deh 😊

Saya pakai jafra bun.. Skincarenya beda2 sesuai jenis kulit.. Jdi gak 1 produk untuk semua jenis kulit.. Dan pastinnya aman untuk bumil dan busui.. Sekarang anak saya sudah lahir umir 4 bulan.. Wa ya bun 089689123506

Saya pakai yg ade at drugstore je.. Pencuci pon pakai cetaphil.. Pastu hada labo pnye gel tu jee.. Toner ke ape ke sy stop sebab sblm ni guna yg berasid sikit.. Cm pixi glow tu.. Tu ni sy hold xpakai

Cuba try honeysoap dgn serum..bebas chemicals..memng best guna dia..memng akn ada prubhan klu pregnant..tp ba strt guna dua ni memng cepat kecut smpi lah skrg kita guna pun

Saya guna bioessence 24k gold.pencuci sahaja...jerawat kalo naik, cepat kecut n jerawat mmg ssh naik

5y trước

Water tu essence...saya guna pencuci

Sama lah. Saya pun jadi banyak bintik2. Tapi saya tak pakai produk. Orang kata nanti baby keluar pun muka akan baik lagi.

pembawakan sis.. better jgn pakai ape2 lagi, dah bersalin nati bru pkai skincare.. muka sye cam sis laa.. sensitif skrg.

Saya pakai marykay..alhamdulillah ok..skung kluar xyah nk pakai tebal2 make up..blh wassap no ni..0172333079...

Produk yg difarmasi yg bebas paraben.😊 sy pakai himalaya sbb jerawat pastu kulit berminyak bnyk sy pakai cosmoderm

5y trước

Tu la skrg sy pakai himalaya juga..krim muka pakai apa ye? Sy just pencuci ngn scrub je..