injection depo

hye.. saya nak tanya.. 21.3.2023 saya cucuk depo.. seminggu lepastu saya keluar darah start 30.3.2023 hingga kini 25.4.2023 darah masih keluar .. tiada tanda² untuk berhenti.. saya nak tanya siapa yang ada pengalaman macam saya.. boleh ke ambil ubat untuk hentikan darah ?

4 Các câu trả lời

saya pun cucuk depo awak masa 7/2 haritu. bulan 3 tk period. 14/4 baru start period sampai harini 26/4, and tkde tanda nak berhenti lagi. tapi flow period tu light je, guna pantyliner pun dah memadai. check up kk 16/5 nanti baru nak tanya misi. sbb misi kata masa cucuk depo tu mmg dia akan ganggu hormon. ada yang dtg period sampai 2 bulan non stop. ikut pada badan masing2. awak boleh tanya kk atau klinik swasta tmpt awak cucuk depo tu utk makluman lanjut.

sy pun mcmtu. bru ni sbulan xbole puasa sbb kuar drah lpas cucuk depo. lepas tu hari2 kuar drah yg byk.. sbulan lbh gak. skrg bru da kurg..dgn selera makan mcm ape dah .haha

sama cm sy la... skg ngah alami bnda yg sma

pg kk balik.