Air gula untuk ibu mengandung

Hye pregnant mom nk tnyr air gula ni selalu berapa kali kene minum ya?

Air gula untuk ibu mengandung
30 Các câu trả lời

info bguna utk syaa tumpang sekali ambil tau bab air gula ni. Yala tbayangkan air gula scawan tu kita kena minum abis . Tak ke manis giler tu😂

Ikut pada org sis saya satu kali je minum air gula.. Tapi kawan2 yg lain pregnant dua kali minum .. Mungkin nurse tngk bacaan gula tinggi sangat

Sekarang lepas buka buku wajib minum... Msa 7 bulan minum LG sekali... Wajib utk 25 tahun keatas tak kira latar belakang sejarah family

sy skrg 1st mgandung umur 27 tahun...aritu minum dah sekali...lpas ni ade sekali lagi...tanya dr...dr kate disebabkan faktor umur dan BMI...

3 kali . Masa pregnant 2 kali dan selepas pregnant sekali . Lepas pregnant tu nak tengok sama ada kita ada kencing manis lagi atau tak .

tengok atas kesihatan .. kalau macam sy dha 36 weeks hari tu ade masaalh berat badan naik so dha dua kali minom air gula

klau saya anak no4 ( 2021 ) sekali ja minum .. skrg prgnt no5 ( 2022 ) pun sekali ja minum..

Skg dh kne minum 2x wlaupun yg First tu bacaan cantik.. Sy bru je minum smlm utk kali kedua.. 🫠

Sy takde family history yg kena kencing manis minum sekali je utk air gula. First pregnancy.

2 kali klu ada family kencing manis & berat naik mendadak.. klu xada apa2 sekali je