Ingin Tahu?

Hye para moms, saya mau tnya mcm mna cara melega kan baby 2 bulan dri demam selesma, dia demam d sbbkan baru kena suntik 2 bulan, saya risau bila dengar dia batuk, sbb doktor ckp tkda ubat untuk baby di kasi, saya risau sbb ini kali pertama bgi saya..#ingintahu #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

Baby bawah setahun memang tak ada ubat sis. Kena rajin tepuk cupping badan dia bagi ronggarongga terbuka untuk kurangkan kahak.

2y trước

ouhh tq info nya☺