pertanyaan

hye, nak tanya salah ke kalau kita berpantang n beranak kat rumh ibu kta sndri. lepas tu adakah rm600 cukup utk belanja anak? blh bg pendapat ?

5 Các câu trả lời

Xsalah dear..lagi bagus tp tgk situasi jgk.mcm sy sy bpantang umah mertua.mak xsihat.mak sy dialisis buah pinggang..jd awal2 dh bincng ngn fmily n husband.Alhamdulillah jgk mertua baik sgt orgnya.mak pun stuju ye lah nt kang mana keadaan dia yg xmengizinkn.mana sy lagi.pulak2 1st baby.

Xslah pon..Sye pon berptg kt umah mak sndri sb snng ade yg jaga kte..Tpi umah mertua okey jew..Sye pernah rse kdua2nya..Tpi tip top dua2..Ahamdulilah..Perblnjaan rm600 tu ckup je bg sye..Xpon boleh guna smpai akhir bulan..

Tak salah pun brpantang dirumah ibu sndiri sbab kite lebih selesa.. Umh mertua pun ok cume mgkn kite sdikit segan nak mintak tolong. Rm600 kalo untuk anak,cukup.

600 cukup utk keperluan anak & byr bil bersalin. Yg pnting beli yg btul2 perlu sahaja.

Tak salah puan... Lgi selesa dgn ibu sndiri kan... Ckup la tu kot..