Haid slpas bsalin, bila?

Nak tanya ibu² kat sni.. bila ya kta period slpas bsalin? Anak umur brpa ya? Anak dh xnak bf, sbb susu skit jer. Skrang ank dh 4 blan, period blum lgi. Sakit² pinggang tu ada.. xda guna apa² perancang. Kta merancang sndri.

2 Các câu trả lời

X lama lg kot, sy dkt sebulan juga sakit pinggang seakan nk period..then tepat 2bulan lpas bersalin dtg haid..ada juga sy prnah nmpk org share dlm apps ni dkt setahun bru dia period, dia pn xde ambil apa2 perancang.. ikut badan org..ada yg cpt ada yg lmbt dtg period

sy hrtu lepas bersalin Normal tiga bulan tu dtg dh haid dan sy xde ambik ape2 pom prcng hnyq rncng sndiri je..