SAKIT GIGI

Hye nak tanya, gusi kanan saya tengah sakit sampai xboleh tido. Memang sblm ni dh pernah buat xray gigi Nov tahun lepas, tp Dr kata kata kalau sakit semula baru akan cabut. Esok 1 April ada check up dgn nurse ingat nak check gigi. Agak2 berisiko x cabut gigi kandungan berusia 24weeks dan dalam situasi sekarang ni.?

1 Trả lời

Selalunya rawatan hanya akn buat msa 2nd trimester.. dah masuk 3rd trimester xbokeh dh.. sis cuba pegi klinik dlu tya