Buku Pink

Hye, nak tanya, boleh ke nak gy buka buku pink di kk terus? Sebab skang saya ada kira yg saya dah hampir 8 minggu..sebab skang kan Musim pkp

14 Các câu trả lời

Takyah pening pale , skg pkpp .. kalau tmpt awak ad kinik desa lagi senang .. pegi je kinik desa .. xpyh scan2 swasta ke pe nk kepastian .. nanti dia bg date .. xkesah la kd ke kkia ke .. xpe .. gthu je nk bt buku pink .. kalau bahagia kaunter depan tanye.

Walk in je. Then nurse akan bagi tarikh untuk buka buku pink. Kalau awak bernasib baik, boleh buka terus buku pink tu. takda masalah pun nak buka buku pink time pkp ni.

Better call kk dlu utk amik tarikh appointment utk bukak buku. Sbb mcm kk tmpt saya dia ade had kan shri brp org je dlm kk tu sebab pkpp.

Better pegi klinik swasta dlu utk sah kan kehamilan.. pastu call kk utk buat buku pink.. sbb musim pkp ni apa2 kne buat appoinment dlu..

nk buat buku pink time pkp nikn buat appointment secara online. scan bar code search kat facebook kementerian kesihatan

Boleh sis.. Sebaiknye dah tahu pregnant dh boleh terus buat buku pink😊 8 mgu ok👍

Skg xksh brpa mggu dh ngadung bley je buat buku pink.. Jnji mmg dh sah awk dh btol2 ngadung..

4y trước

Aritu sy 8 mggu..

Sis boleh buat appointment dulu.. Nanti akan diberi tarikh untuk datang ke kk..

kalau kk dekat pegi je dlu. nnti diorang sruh isi form apa smua tu..

Pegi je. Kalau sy call dulu. Tp susah nk angkat kk tempat sy