Pregnant 5 weeks

Hye nak tanya, 2 hari lps ada buat pregnancy test .. Alhamdulillah positive n anggaran masuk 5 mggu .. Malam ni baru nk jumpa doc utk scan .. cuma 2 3 hari ni asyik membuang jee .. sdgkn sblm pregnant sgt susah utk membuang.. normal ke mcm tu?

3 Các câu trả lời

Normal tu sis sebab gangguan hormon masa preggy. Saya dulu sebelum mengandung memang sehari 2-3 kali m'buang. Dah m'ngandung sehari pun tak tentu dapat m'buang lagi. Tapi dah bersalin, hormon perlahan2 back to normal. So sekarang dah m'buang macam biasa 😁

5y trước

🙂👍

Better jumpa doc .. sy pulak sembelit nak berak tapi xnk keluar huhuhu .. sis scan skrg pn ok da nmpk kantung da

5y trước

Came2 🤗🤗

Maybe something you ate

5y trước

Yupp .. doc bgtau kemungkinan faktor makanan 😍