Terminum susu formula basi

Hye mummy2 semua .. apaa kitaa nakk buatt kalo terbagi baby 4 bulan susu formula basi ? 😢 saya susukan dalam keadaan mamai takk perasan susu basi baby abes minum baru perasan 😢 risau sangat 😢#ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Allahu..saya pun pernah jadi macam tu, sekali. saya faham kerisauan mommy tu. macam saya, saya monitor anak saya, alhamdulillah tak ada apa2. kalau mommy rasa risau, boleh bawa ke klinik. tapi kalau ke klinik pun, selalunya doktor akan tanya ada cirit birit ke, mudah ke selepas peristiwa tu.

kalau baby ok,insyallah xde ape