Tak bertenaga

Hye mummy semua..sekarang sy tengah pregnant second baby (6minggu 4hari),first baby baru berusia 6bulan..saya nk minta tips,supaya rasa letih x terlampau sangat..dengan keadaan tengah preggy,nak uruskan hal rumah,uruskan first baby lagi..suami kerja,ya Allah x bertenaga rasa nya,lemah sangat..rasa nk nangis pon iye sebab xde yg membantu😔ada tak apa2 tips atau saya perlu makan or minum apa2 yang boleh buatkan saya bertenaga macam biasa??#bantusharing

1 Trả lời

puan pilih merancang sndiri ke? kecik lagi baby tuh.. adik sy dekt2 jugak anaknya, dia just amalkan supplement shaklee jek katanya utk kekal ade tenaga.. kena tnye pada yg jual shaklee la jenis mcm mna..hrap mmbantu ye..💜

3y trước

Tq