Tongue Tie

Hye mummy.. Ad tips o rawatan ta bby sy sebulan 12hari p doc sahkan bby sy ad tongue tie pd usia dia 30hari.. Isaw n takut sebab kbnykan ckp bby akan tidak fasih bertutur n kurang myusu tp bby sy kuat menyusu dan bert naik mendadakk.. #gambargoogle

Tongue Tie
1 Trả lời

biasa dkter akan pantau masa dalam pantang.. makin minggu makin dkter pantau.. kalau x ok, kalau mngnggu, dkter akn potong tongue tie tu.. lepas tu nnti dkter bagi ubat.. kejap je potong tu..

5y trước

harap semua baik2 je 🤗