pregnant.. lgi tp bby baru lahir 5 month

hye momy..sy baru lpas bsalin march lalu...tp skrg preggy lgi.. sy x rncng pun nk hamil lgi..sbp bby msih kcil.. boleh sapa² tlong x cam mna ni..boleh ke sy pergi hospital jmpa dktr tuk abortion??

19 Các câu trả lời

Saya nak tahu kenapa nak gugurkan? Org lain susah nak dpt baby. Bersyukur lahh dgn rezeki yg tuhan dh bagi. InsyaAllah tak ada apa apa yg jadi.

Hello mommy. So mcm mana keputusan? Jadi abort ke tak? Boleh saya tahu? Sebab saya pun lebih kurang sama dengan awak.

ya Allah tolonglah jangan ada fikiran macam tu. awak yg buat dia kenapa dia nak kena hadap kesakitan tu pulak.

Jangan sis..sabar ye..sy pn tgh pregnant jgak..ank sulung baru 4bulan..insyaallah ada rezeki ank2😊

bestnya dngr ibu2 momy2 dlm ada yg preggy...moga shat2 smuanya,doakn sy ada rezeki juga...

Bby sya pun da 5bln tpi blm dtg haid.tkut pula sangkut sbab saya merancang sndri je..

Boleh tahu reason knp nak abort? Sis czer ke sblm ni atau normal?

Cam ade baca td group dkt fb

Alhamdulillah rezeki syukur