scan kat swasta dgn kk tak sama ke?

hye momy semua...sy nk tny la...saya hamil,sblm ni dah g scan di swasta 2kali scan,1scan doktor kata 6w3d,lps tu scan kali ke 2 8w2d swasta juga,scan kali ke 2 sbb yg 1st td tu dia xle print gambar,hari ni buat buku pink amik darah semua ok,cuma masa doktor scan dia kata kandungan sy 6w1d nk ikut saiz baby tu,sy kompius la knp kt kk baby sy makin kecil saiz dia,janin dh ada jantung,cuma saiz baby xsama mcm swasta,nk ikutkan sy dh 10w3d tp kk kata sy 6w lebih ikut saiz baby

17 Các câu trả lời

Sa pun gitu,ikut da masuk 7 week bila scan baru 5week dan masih kecik doktor kata x jelas.