pilih nama bby

hye moms ad tahu nama bby girl yg bermula huruf S , dan nyatakan sekali maksudye☺️

21 Các câu trả lời

Sabrina - kesabaran Saarah - isteri nabi ibrahim as Safa - suci bersih Saffiya/safiya - yg bersih & jujur Shaheen - penyanyang, lembut Sofia - menawan Suhaila - cahaya bulan Sumayyah - kebanggaan Suraya - cantik Syafiqah - belas kasih Syahirah - terkenal, ternama

Safiyyah - yg bersih dan jujur Salsabila Ayu Hanifa = Seorang gadis cantik (manis) yang berbudi pekerti lurus dan bagaikan mata air di surga Syifa Nisrina Putri = Mawar putih penyembuh/pengubat luka

5y trước

Sbb ank sy 2 boy pun start ngan S harap yg no 3 ni girl la pulak..pun kalau bole nak S juga 😁

Syazwani Sherny Shima Shela Suziana Syazilah Susilawati Sasha Sushi😅

sya pn tdk thu sis brmla hruf s..nma ank2 sya girl hruf j..klu bby boy hruf p.

5y trước

hehe it' sokey sis😘

Sma nma ank sy pn ltk mula hruf s..satirah

Shifwah-Sahabat yang akrab

Syafa nabiela

safiyyah marwa

5y trước

Maksud marwa

Seroja

Shamina : cantik