mucus plug ke ni?

hye mommys,sorry kalau gambar ni agak kotor sikit ya cuma sy confuse..adakah ini mucus plug? ade lendir warna ni & mcm darah tapi sikit2..& tadi sy ade rasa mcm sakit pinggang jgk..sbb anak2 sblom ni tak pernah keluar mcmni ..harap bantu sy mommys🙏🏻 harini sy 38weeks1day#bantujawab #ingintahu

mucus plug ke ni?
13 Các câu trả lời

sis terus prgi hospital jgn tunggu²

mucus plug ni sis. dah boleh get ready 😊

2mo trước

berdebarnyaaa😅sis kalau rasa dekt ari2 tu mcm berat saje tu makna nya apa ya?tapi dah takde keluar mcm ni lagi…

tanda nak bersalin dah tu sis...