Gastrik Teruk

Hye mommys.. Harini sy kene gastrik, dah mkn ubt yg doktor sarankn tp xbaik2 jugak,, ade petua tak mcm mne nk hilangkn nye.. Tak tahan da ni.. Kndungan bru 24 weeks, bby ok je, gerak mcm biase

2 Các câu trả lời

Sy pun ada gastric time pregnancy.. kene minum byk air masak, jgn mkn pedas or bersantan.. mkn ubat yg doc bgi tu on time, insha'Allah nnti akan okayy.. take care sis

5y trước

Sama2 😄

sama mcm sy , doctor bg ubat ... pesan doctor jgn mkn lambat ,jgn mkn pedas ,jgn minum susu ....😉

5y trước

Aah sis, susu xbole minum..