anak lahir pramatang

hye mommy,ada tak mommy kat sini yg anak pertama lahir pramatang,then anak kedua pon sama lahir pramatang? memang klau ade history anak pertama lahir pramatang,anak kedua pon akan sama juga ke?#bantusharing

8 Các câu trả lời

bergantung pada kesihatan semasa awk.. klau pnah lahir 35 week,nanti sebelum 35 week klinik akn rujuk dgn pakar utk check ada simptom baby nk kluar awl ke tak ..

sy pun risau jugak ni. skrg dctor bagi makan aspirin n calcium utk prevent prem. hope nanti baby yg ni beranak dekat due🥰

2y trước

sy pun beranak 34wks, baby 1.75kg je. trauma rasa takut baby prem lagi. huhu

cm sy ank ptama baby prem yg kedua pn baby prem.. yg ketiga nie arap2 la sampai nga due dia... skg dh 36w 2day

x semestinya jgk.ank pertama sy lahir 36mggu.ank kedua skrg masih sronok lg dlm perut.skrg dh 38mggu 3hari

Tak jgk awak. Anak saya first 35w, 2nd 38w. Kalau Ada history Jgn lasak2. Kne bnyk rehat.

Tak jugak sis...sy ank pertama pramatang ank ke dua okey je...skg tngh sarat pregnant ank no 3

xjuga. adik sy 2nd baby prem. 3rd baby dia lahir nk dkt tarikh due dia

Risk utk prem tinggi,