Tak pandai cakal

Hye mommy2 semua , nk tnye laa anak sy da 1 tahun 4bln , tpi still tak pandai cakap lgi , lau dia nangis jew dgr dia panggil mak , bende lain tak pandai cakap lgi , tpi dia faham kalau kite cakap ambil botol susu dia ambil , nk susu ke terus dia tarik tgn kite suruh buat , jom mandi terus bangun nk masuk bilik air . Makna nye dia faham tpi tak boley nak cakap . Lgi satu dia suke masuk bnde2 dlm mulot , tak kesah jumpa ape sume masuk mulot , kena pantau ape dia main , cmne nak elak kn dia msuk mulot ea?

1 Trả lời

kecik lg...normal je tu..klu dia pndai ckp mama,babah ke and ada a few words kira ok la tu.