nafas bayi berbunyi ketika menyusu

hye mommy2, nk tnya normal ka nafas bayi berbunyi kuat ketika mnyusu , berbunyi sperti bersiul .. ,risau pula syA..#bantusharing

1 Trả lời

bimbang hidungnya tsumbat dgn susu, sbb jadi masa menyusu je kn. bwk jumpa doktor cepat2 ye nnti doktor check saluran hidung baby. moga dipermudahkan semuanya https://my.theasianparent.com/6-corak-pernafasan-bayi-yang-berbahaya?premium_content=true&default_content=true&tap_source=default-my&utm_source=tap_web&utm_medium=inhouse&utm_campaign=default-my-ms-article-kesihatan-bm