baju baby

Hye mommy2.... baju yg sesuai utk new born bby mcm mana... prefer yg berbutang or tak... lengan panjang or pendek... dilema nak beli yg mana plg sesuai

10 Các câu trả lời

Bli je semua.. sebab klu sejuk tdo MLM blh pki lengan panjang klu Siang blh pki lengan pendek Malaysia kn panas.. klu ade aircone bju tebal2 lh.. Pasto rompe bli bnyk sikit SBB senang nk salin drypes nak2 LG bila time g check up kk.. depends keadaan.. tp sy wakto new born pki kn bju je selua X pki bedung buat mcm kt Hb.. dh besa sikit bru pki satu set bju ngn selua.. bli 0-3 & 0-6 SBB takot ank puan CPT besa..

Berbutag senang nk pakai n bukak sbab bb de nb ade tali pusat.. lengan panjang @ pendek same je bnyak y pentig ade baju lubang2 sbab musim panas elok pakai baju 2.

Berbutang senang sikit..anak sy byk gune baju lubang2 sbb rumah panas xde aircond..baju lengan panjang pun jarang guna..

kalau sy musim panas ni beli yg berbutang dan lengan pendek. lengan pjg pun beli jugak tp x banyak dlm selai dua je.

Baju yg berbutang depan. Senang 🤗.. Semoga dipermudahkan urusan sis. Aamiin 🤲🏻💕

For me.. Better lengan panjang for newborn and berbutang.. senang nk pasang and bukak..

5y trước

3-6 m..

Tq semua... bby first... amek.pengalaman org yg dah ada ank.. hehehe

Berbutang di hadapan sesuai utk newborn sbb

Berbutang depan..senang

Berbutang..