GENDER SCAN

HYE MOMMY2 ADA TAK YG PERNAH SCAN DEKAT SWASTA NAMPAK GIRL TAPI KELUAR BOY ? SY TAKUT NK BELI BAJU GIRL BANYAK2 TAKUT KELUAR2 BOY 😂#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

23 Các câu trả lời

beli unisex sis, sy ank p1 dlu yakin sgt bby girl sbb bnyak kali scan tnjuk girl.. skali kluar Kt Lr doc tnjuk bby boy 🤣🤭 tkjutt jugak la sbb bnyak beli bju pink 😅🤣🤭 tpksa la ank pki baju pink biarpu boy.. siap ada baju ropol2 n gaun pink lg 😂 nxt prgnat trus beli sikit je beli yg unisex bila dah lahir baru tmbah n beli ikut jantina..

ntah lah sis,sb xpnah jd dkt sy...msa ank sulung scan skli ja swasta dr ckp baby girl,msa ank sulung xpndai nk scan lbih2...so skli ja scan swasta alhamdulillah kuar pn baby girl,skrg tgah hamil ank kedua 26w...dh buat dtle scan&5d nampak baby girl,girl or boy xksah pn...tp sy dh beli lah baju girl,cuma xbyk sb risau juga tkut terkuar baby boy...tgu lah bersalin nti bru lah nk beli tambahan baju..

saya scan ngn pakar n swasta kate boy....sy mgdung bby kembar bru 26weeks... ank 1 ngn 2 boy...sbnryer sy nk bby girl... moga ade keajaiban,tibe2 rezeki sy allah bg girl.... tp kalau boy pn,sy xkisah..kalau girl sy suke... jnji ank2 sy semua siht ckup sifat.... doakn sy ngn babies sihat ye

2y trước

sama. sy scan girl. tp sy nak baby 1st nie boy. cuma klau dpt girl juga xpe. asalkn baby ok sihat & bersyukur. alhamdulillah.

pengalaman kawan adik dia..3 kali scan swasta klinik lain2 doktor cakap boy..siap beli dah semua baju boy.. baju2 adik dia girl sebelum ni siap dah bagi orang..sekali bersalin keluar girl..tak tahu apa perasannya..mengharap tapi semua kuasa Allah..nak selamat beli jer baju unisex sis..dua2 leh pakai

2y trước

masa tu last scan berapa weeks??

sy 4kali prgnant..ada yg baby xnk tunjuk lgsung jntina..ada yg scan gurl.....tp Sy berhati2laa beli bj unisex..bersalin 4 4 perempuan..skg tgh ngdung ank k5..terang2 doc swsta dan kk ckp girl..Sypon xde nk bharap lg..trus beli jee brg girl semua..harap xkena scam lah😐😐

sya sis ank no 2...dri awal smpi nk bsalin dokt kata girl..last2 kluar boy😂😂oh ya sya ade group mumy2 blh share bertnya apa shaja.. khas utk perempuan shaja tau https://chat.whatsapp.com/B9sKzPJ5ZPg1n78vihsNHc jgn lupe kenal kn diri

2y trước

masa scan tu sis nampak tak gender baby ? sya baru2 pun scan gender cakap girl sbb tak keluar pistol tapi gerak hati ni kata boy ramai cakap pun boy😅

pengalaman sy..ank sulong scan boy kluar girl..ank no 2, scan girl kluar boy..skrg pregnant ank no 3..scan girl tp rmai staf pat Keja ckp boy Klau tgkkn bentuk perut..baju² byk pink termasuklah tuala n sbgainya lbh kpd pink..hrp² girl la..

2y trước

boleh tanya scan dekat swasta ke atau dekat kk je masa scan boy kuar girl tu??

hehe... anak ke dua sy.. ingt laki da beli baju biru.. sekali check gegurl.. nasib beli sikit... itu pun da nak due da br tauuuu........... pakai je la... lepas tu anak ke tiga sy beli campur warna maciam maciam... hahahahaha

Masa 7bln scan swasta nampak bby girl . Skrng dah 9bln baju ade yg unisex tpi bnyak jgk baju yg pink2 😂 allahaii harapnya keluar pun girl jugak lahh . Selalu macam tu scan lain keluarnya lainn

byk je design unisex. kena pandai cari la rajin survey. melambak design unisex dkt shopee. lgpun bknnya perlu beli byk2 pun. baby cpt besar