ambil ubat Selsema waktu hamil

Hye mommy sekalian. Tumpang tny ada sesiapa yg penah dpt ubat mcm nie dr dokter. Boleh ke ibu mengandung makan ? Ada kesan pd kandungan tak. Terima kasih

ambil ubat Selsema waktu hamil
2 Các câu trả lời

Doc tahu sis peknen x? Kalau doc tahu sis peknen means ianya slmt..doc akn bg kita pil yg blh ibu peknen blh mkn+ambil... pil jnis loratadine kan?? Blh mkn jika selsema n alami alahan ketika asthma..sy dlu ms preggy doc dkt kk bg pil mcmni..

Sy pn makan ubat ni msa pregnant. Tiap2 bulan sy selsema. Ok ja xda side effect. Baby gerak aktif.