Tanda nak bersalin ke ?

Hye mommy, nk tanya . Pregnen 35w2d, tp pg ni rasa sakit perut kt bawah dan menekan ni ari2 . Macam ditolak gitu . Tu tanda nak bersalin ke ? Sy 2nd baby, cuma masih dilema camana tanda bersalin sbb anak 1st pecah ketuban dan tk pernah rasa sakit camni😅

3 Các câu trả lời

sy pon tgh preg ank no 2 skrg ni..dh 38m4h ...same mcm sis mase ank pertama kluar mucus plug dulu,baru rase kontraksi n baru pecah ketuban yg scond baby ni xtahu lah tanda tanda nya macam mana pulk....sbb jarak ank no 1 dgn no2 ni 4 tahun..jadi neves pon ade jugak....sbb org kata lain anak lain ragam sakit nya tu...

3mo trước

Tp tk risau sbb baby dh matang . Sy tk matang lg tu bimbang . Skrg bedrest je sbb kalau jalan bnyk ke apa mesti sakitt

sy rasa mcm tula start dri 36w sampai nk bersalin. masa tgh tdo tiba2 air ketuban pecah. tapi perut xde rasa sakit apa. p hosp dh 4cm dan doc bukakan jln. perut asyik mengeras je setiap 30min sampaila mengeras rasa nk berak terus baby pun keluar.

3mo trước

lahir baby yg 2nd ni 39w 5d.. bru lahir 2 hari lepas..

maybe baby menolak kebawah tu

3mo trước

makin sakit tu sbb baby menolak normal ke camana ?