Tanda bersalin

Hi mommies, nk tanya. Saya pregnant 2nd baby dah 38w3d. Contraction ada cuma tak berapa kerap. Tp baby asyik mengeras. Td masa baby tgah mengeras rasa something dkat Miss V. Boleh tau ni tanda² bersalin ke atau tak ye? Sbb masa baby first kena induce.

Tanda bersalin
2 Các câu trả lời

jangan korek dengan jari puan , sebab jari kita tak bersih nanti boleh ada jangkitan kuman pulak better guna tisu .. tu keputihan puan kalau rasa tak gatal atau berbau kiranya normal tapi kalau sebaliknya kena bagitau misi takut ada jangkitan kuman pada baby nanti ..

tu keputihan je.