Air Sejuk

Hye mommy... Bole ke mase preggy minum air sejuk? Kite hantu air sejuk... Tkt ade effect pape kt baby kalau kerap minum air sejuk? bg pendapat mommy2 semua...

18 Các câu trả lời

hari tu doc ada ckp gan sye banyakkan minum air putih semasa hamil ni... kalau tak boleh telan minum yg sejuk pon boleh.. jnji kene banyak minum.. maknanye tak de masalah laa nak minum air sejuk... 😊

Mnum je sis...nti dlm pntng x bole mnum dh..kne mnum suam2...sy prngt skrg ni asyk mnum mango ksong coolblog je gn ABC....hihi

Tak ada efek apa2 pun. Orang tua biasalah akan cakap anak takut besar etc. Tapi tak terbukti secara scientific pun 😉

Sy pun hr2 minum air sejuk.. dr ank sulung smpi yg ni... ok je baby.. lg la die aktif gerak..

Boleh je. Xde masalah pun minum air sejuk. Lagi2 bile musim panas. Mmg minum air sejuk je la

Sya pun Sama.. tak pandai sangat minum panas me suam... Nak air sejukkk jeeerr

Ade yg ckap air batu boleh myebabkan baby kuning..tu sy xpasti

Sy hari2 minum air sejuk. Jenis malas minum air masak 😅

InshaaAllah tak.. sy hari² minum air sejuk... 😂

Saya pun minum ice water sebab air biasa x blh telan

5y trước

Saya pun X leh telan air suam,air sejuk je bole masuk