39week

Hye mommy , 39week dah ni . Belum ada tanda2 nak bersalin. Ada cara lain tidak mommy.? Tkut lah kalau lebih due ? taknak induce . Even anak 1st, tpi drg ckp induce lagi sakit . Any tips ?

1 Trả lời

Mcm saya Ada problem gdm so before due dah kena serah diri.. tapa kalo sis tx de problem masih tx Ada tanda nk bersalin akan tggu lg 1 w baru blh serah diri samaada induce atau tidak cuma doc yg blh tentukan.. saya pun dah 39 w tapi masih lom Ada tanda.. mggu n dah serah diri.. mgkn di induce.. mmg double sakit ye.. n Kali kedua kena induce