TIPS CEPAT BERSALIN SEBELUM DUE

Hai mommy ! Any tips tak supaya bersalin sebelum due ? , cause due 21/10 ni😞 but tanda2 belum ada just dia mengeras2 on off je. Puas dah exercise bagai amalkan petua pun sama takda apa2 tanda , risau kena induce kali ke-2 sbb ni anak yang kedua #secondbaby #SecondPregnancy

2 Các câu trả lời

saya pun due 21/10 masih belum ada tanda. setiap hari kerja naik turun tangga dan banyak berjalan tapi still belum ada tanda2. saya anak 1st hm

sama, 21/10, anak kedua, pertama also induce, i feel you so much ! takde apa tanda pon walaupun dah buat semua jenis senaman apa semua.